ФС Подунавског округа помаже здравствени систем

1000 МАСКИ ЗА БОЛНИЦЕ И ДОМ ЗДРАВЉА

Пандемија вируса COVID – 19 довела је у стање опште мобилизације целу светску јавност и бригу за сваки људски живот. Секретаријат Фудбалског савеза Подунавског округа, донео је одлуку да помогне здравственом систему, држави и грађанима, издовојена су новчана средства за куповину 1000 маски. Данас су маске уручене, општој болници ''Свети Лука'' у Смедереву, општој болници ''Стефан Високи'' у Смедеревској Паланци и Дому здравља ''Др Милан – Бане Ђорђевић'' у Великој Плани.

Испред ФС Подунавског округа, болници у Смедереву маске је уручио Јован Беч, председник савеза. У Смедеревској Паланци, Зоран Предојевић, потпредседник  савеза, маске је уручио Штабу за ванреде ситуације, који ће маске да проследи болници. Александар Богдановић, заменик председника савеза, маске је уручио Дому здравља у Великој Плани.

У борби са вирусом, укључени су и играчи, тренери, руководства клубова, они су  у својим Месним заједницама чланови штабова за ванредне ситуације, имају задатак да обилазе грађане који због година старости не могу да се крећу.

Фудбалски савез Подунавског округа, апелује на све актере фудбалске игре да се придржавају социјалног дистанцирања, како би ову пошаст победили што пре и вратили се зеленим теренима.

Будуимо одговорни, до коначе победе!

Najave

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::