Pioniri Sumadije iz Azanje prvaci Podunavske okružne fudbalske lige pionira

Prvi susret u Vranovu završen je 1:1, pa je domaćinu odgovarao i rezultat bez golova. Pioniri maldog trenera Vladimira Ljubisavljevića, od samog početka su želeli pobedu. Prvi gol su postigli u poslednjim trenucima prvog dela igre, kada je Nikola Lazić sam krenuo prema protivničkom golu i znalački poslao loptu u mrežu. Radost je bila neopisiva, skinuo je i dres, pa je tom prilikom zaradio i žuti karton. I nastavak susreta protekao je u dominaciji mladih Azanjaca. Rezultat je povisio Nikola Talijan, preciznim udarcem udrcem sa desne strane, u donji desni ugao nemoćnog Matića. I dalje su mališani iz Azanje jurišali ka protivničkom golu, a akcija koja je urodila pogotkom bila je u 69. minutu. Srđan Popović je odlično bio poslužen od svojih saigrača i svojom levicom loptu poslao u mrežu Proletera. Čast gostiju spasao je Jeremić udrcem sa jedanaest metara. Predhodno je Mijailović u borbi za loptom, oborio gostujućeg igrača a sudija pokazao na belu tačku. Kapitenu Šumadija Aleksandru Pajiću, pehar u trajno vlasništvo uručio je Bojan Đulić generalni sekretar FS Podunavskog okruga. Pioniri Šumadije su apsolutni prvaci FS Podunavskog okruga i na taj način su stekli pravo, da se od jeseni takmiče u višem rangu. Pionirskoj ligi FS Regiona Zapadne Srbije. Igrač utakmice: Nikola Talijan ( Šumadija ).

ŠUMADIJA ( Azanja ) – PROLETER ( Vranovo ) 3:1 ( 1:0 )

Azanja – Igralište Šumadije. Gledalaca oko 200. Sudija: Nemanja Ilić ( Velika Plana ) 7. Strelci: N.Lazić 40, Nikola Talijan 44, Popović 69. minut za Šumadiju. Jeremić 72.minut iz jedanaestrca za Proleter. Žuti kartoni: N.Lazić, M.Adamović, Popović, A.Pajić ( Šumadija ), Obradović ( Proleter ).

ŠUMADIJA: N.Adamović 7, Mijailović 8, Nemanja Talijna 7,5, Jnačić 7, A.Pajić 8, Batinić 7,( Janjić - ), Đuričić 7 ( Živković - ), Nikola Talijan 8 ( Jovetić - ), M.Adamović 7,5, N.Lazić 8 ( L.Lazić - ), Popović 7,5.

PROLETER: Matić 6,5, Ljubisavljević 6, Obradović 6, Jeremić 6,5, Vučković 6, Živković 6,5, Nikolić 6,5, Milenković 6,5, Radojević 6, Pantić 6, Pejić 6. 

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::