Бараж: Младост Ново Село - Ландол 4 : 3

БАРАЖ ЗА ПОДУНАВСКИ ОКРУГ

Младост ( Ново  Село ) – Ландол  4:3 ( 2:0 )

Смедеревска Паланка- Стадион: Непокорена младост. Гледалаца око 300. Судија: Жељко Тaдић ( Ратари ) 7. Стрелци: Л.Стојановић 27, Вулић 42,70, Тасић 90+4.минута за Младост, а Марковић 48, Мирковић 54,67.минут за Ландол. Жути картони: Вулић, Милосављевић ( Младоcт ), Ђорђевић, Марко Јеремић, В.Живковић, Милош Јеремић ( Ландол ).

Младост: Савић 7,5, Спасић 7, Антић 7, В.Стојановић 7 ( Милосављевић 6 ), Максимовић 6, Ивановић 6 ( Вељковић - ), Веселиновић 7, Милановић 7, Вулић 7,5, Тасић 7,5, Л.Стојановић 7,5.

Ландол: А.Живковић 5, Марко Јеремић 6,5, Николић - ), В.Живковић 7, Милош Јеремић 7, Ђорђевић 7,Марковић 7,5, Стаменковић 7,5, Митић 7,5, Милош Јеремић 7,Мирковић 7,5, Стаматовић 6,5 ( Ф.Живковић - )

Играч утакмице: Тасић ( Младост )

Прву шансу за вођство имали су играчи из Ландола, у 19.минуту Стаменковић је снажно шутирао а Савић  у стилу рукометног голмана се бацио и лопту избио у поље. Новоселци су у 26.минуту дошли у вођство, шутирао је Л.Стојановић голман Живковић испустио лопту која је прошла кроз његове ноге и нашла се у мрежи. Три минута пре одласка на одмор Младост је повећала предност преко Вулића. Наставак сусрета је био у знаку екипе Ландола, која је у 48.минуту преко Марковића смањила преност, а после шест Мирковић је изједначио. Играо се 67.минут, Ландол је извео брзу акцију по десној страни, уследио је центаршут Мирковићу на главу, који лопту шаље испод пречек Савића. Славље је трајало само три минута, Вулић је постигао гол за изједначење. Победу је Младост остварила у надокнади времена, Тасић је са преко 25.матара извео слободан ударац, Живковић се бацио, лопта је била бржа од њега и завршила у мрежи.

   Фотографије:

1.Судија Тадић са помоћницима изводи играче на терен.

2.Капитени бирају стране.

3.Заједнича фотографија, игарчи и руководство Младости и Ландола

4.Делегат утакмице, Милан Бркић 

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::