Избори у тренерској и судијској организацији ФС Подунавског округа

МАНДАТЕ ДОБИЛИ ДАЛИБОР ЋОРЛУКА И ЗОРАН ШИРОКИ

У Смедереву су одржане ванредне изборне скупштине тренерске и судијске организације. Председник тренера је Далибор Ћорлука, а у Извршном одбору су још, Александар Стојковић и Славомир Ђурић, који је и секретар из ГФС Смедерево,  Јован Дамјановић, Вељко Спасојевић и Урош Милојевић из ОФС Смедеревска Паланка, Драган Максимовић, Далибор Спасић и Милан Радоњић, ФСО Велика Плана. Надзорни одбор чине: Бојан Раденковић, Александар Деспотовић и Горан Ћировић. За Скупштину тренерске организације ФСРЗС предложени су: Далибор Ћорлука, Драган Максимовић, Александар Стојковић и Славомир Ђурић, а Ћорлука и за Скупштину ФС Подунавског округа.

Четворогодишњи мандат у судијској организацији добио је Зоран Широки из Смедерева, у Извршном одбору су још, Горан Јовановић, Зоран Младеновић, Младен Красић, Небојша Маринковић, Душан Милојевић, Данијел Милутиновић, Александар Говедаровић. Секретар је Дејан Димитријевић, а Надзорни одбор чине: Саша Маринковић, Негован Јоцић и Саша Ђорђевић.  

За Скупштину ФС Подунавског округа предложени је Зоран Широки,  а за Скупштину ФСРЗС, поред Широког још су: Горан Јовановић, Зоран Младеновић и Душан Милојевић. 

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::