Конференција клубова Подунавско - Шумадијске зоне

ПРЕДСЕДАВАО АКЕКСАНДАР БОГДАНОВИЋ ИЗ ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ

У Тополи је одржана Конференција клубова Подунавско – Шумадијске зоне, председавао је Александар Богдановић као представник Мораве из Велике Плане, који је на почетку саопштио, да је само изостао представник ОФК Аранђеловца. У овом рангу такмичења Подунавски округ има пет клубова, Борац 1932 из Раље, Морава из Велике Плане, Ударник из Лозовика, Млади борац из Великог Орашја и Напредак из Марковца и сви су имали своје представнике на Конференцији. У раду су учествовало Микица Милисављевић из Тополе, комесар за такмичење и Горан Јовановић из Смедерева, комесар за суђење, који су се на почетку обратили делегатима клубова. Раде Поповић генерални секретар у свом обраћању је рекао: Зона је у обавези да има две млађе категорије у такмичењу, од јесени, једна може да буде и селкција петлића, каже Поповић.

Његов заменик Ненад Курчубић је подсетио на обавезан семинар тренера, који је заказан за 11.марат од 14.часова у хотелу Шумарице у Крагујевцу.

Желим да наставак протекне мирно, из лиге испадају два клуба и колико се врате из Српске лиге, рекао је Микица Милисављевић.

Суђење је уједначено било је и судија са других зона. Утицаћу да и у наставку буде коректно, не сме да буде намерних пропуста, каже Горан Јовановић, комесра за суђење.

Овом скупу присуствовао је и Часлав Лукић координатор такмичења зонских лига ФСРЗС.

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::