Održan Izvršni odbor FS Podunavskog okruga

НАСТАВАК ПРВЕНСТВА ОД 16/17.МАРТА

 

У ФСО Велика  Плана одржан  је Извршни одбор ФС Подунавског  округа, председавао је Саша Бранежац, председник, a оправдано су били одсутни: Далибор Ћорлука, Александар Грујић и Зоран Широки. На почетку је усвојен записник са предходне седнице, а потом и финансијски извештај за 2018.годину. Усклађене су пропозиције такмичења ПОФЛ-е и лига млађих категорија ФС Подунавског округа.

  • Ако играч нема фудбалску легитимацију, индентитет се утврђује личном картом или путном испаравом, а за играче кадете и пионире ђачком књижицом, уз обавезну потврду о извршеном лекарском прегледу, кажу сада усклађене пропозиције.

Усвојене су измењене пропозиције баража за попуну Подунавске окружне лиге, учествују другопласиране екипе, градског савеза Смедерево и општинских савеза Смедеревска Паланак и Велика Плана. Такмичење се спроводи по једнокружном бод систему, на неутралном терену. Прво коло се одређује жребом, у другом се састаје слободна екипа и поражени клуб, а у трећем победник из првог кола и слободна екипа из првог кола. Победник другопласираних екипа се потом на неутралном терену састаје са клубом који је први изнад екипе која испада из округа. Све утакмице се играју на једном терену и то на територији савеза, из којег долази комесар за такмичење. Термини у првом кругу су: 8, 12 и 16.јун, а за статус члана окружне лиге један сусрет на програму је 24.јуна.

 

Наставак првенства у окружној лиги сенира предвиђен је за 16/17.март, ванредно коло је 1.маја, а крај сезоне 16.јуна. Млађе категорије стартују 30/31.марта, кадети и омладинци сезону завршавају 11.маја а пионири 1.јуна са једним ванредним колом 2.маја. Семинар службених лица заказан је за 10.март у Смедереву.

 

Полуфинална утакмица КУП-а предвиђена је за 10.април, а финале 24.априла. Конференција клубова свих категорија Подунавског округа заказана је за 26.фебруар у Смедереву у 19 часова, сат раније биће одржана Скупштина савеза. Саша Бранежац, предложио је за Скупштину округа шест ветерана, спортских радника: Милована Сикимића и Ненада Веселиновића из Смедерева, Новицу Павловића и Бојана Спасојевића из Смедеревске Паланке и Страхињу Павешковића и Јована Левкића из Велике Плане.

 

Донета је одлука да се од 2.марта сваке друге суботе у Смедереву, организује школа за тренере за лиценцу Ц. Донета је и одлука која  се посебно  односи на  вршење службене дужности делегата. Многе екипе су током првенства ''шверцовале'' тренере, у записник утакмице је уписано лице које има уредну и исправну тренерску књижицу, а на клупи седи друга особа. Овај пропуст више не сме да се догађа, делегати који то дозволе биће санкционисани, једногласан је став Извршног одбора.

 

Клубови дужници су суспендовани, као и судије које нису измириле обавезе према савезу, даном уплате суспензија се укида.

Preuzmi datoteku: 

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::