Одржана Конференција Српске лиге Запад

СВЕ ТРАЈАЛО МАЊЕ ОД ПОЛА САТА

У Аранђеловцу  је одржана Конференција клубова Српске лиге Запад чије су домаћице биле, Марија Прековић и Ивана Мумало, председник и секретар Ф.К. Шумадија.                 

Марија Прековић председник Конференције клубова Српске лиге Запад, отворила је седницу и констатовала да нема представника Полета из Љубића, Јошанице и ФАП-а.

У раду су учествовали Бранко Стојаковић председник савеза, Раде Поповић генерални секретар, Златко Стокић комесар за такмичење и Зоран Јанковић дисциплински судија, као и референт такмичења Ненад Курчубић. Једногласно је усвојен извештај комесара за такмичење Златка Стокића који је у свом обраћању говорио о својим надлежностима.

-         

Јесењи део првенства протекао је  регуларно, све екипе су на терену освојиле бодове, није било приговора. Имао сам одличну срадању са канцаларијом савеза, Радетом Повићем генералинм секретаром и Ненадом Курчубићем референтом такмичења, који су ми несебично помагали у вођењу такмичења. Радује податак да се екипе нису жалиле на гостопринство, сви домаћини су у спортском и у пријатељском духу  чекали и испраћали госте.

Када се ради о календару такмичења, борба за бодове почиње 9/10.марта, ванредно коло је само  на 1.мај. Из лиге испадају три последње пласиране  екипе и плус колико се врате из Прве лиге Србије, на трет Српске лиге Запад. Састанак је трајао непуних пола сата, а на самом   крају обратио се Бранко Стојаковић председник ФСРЗС.

-       Суђење је ове године било квалитетно, лига је била уједначена. Савез ће увек да интервенише када се ради о инфраструктури, а посебо око постављања столица на трибинама. Посебно треба ставити акценат око прегледа играча, рекао је Стојаковић. Из нашег округа у Српској лиги Запад такмиче се две екипе, Смедерево које дели прву позицју са Слогом из Пожеге и Пролетер Михајловац који на предпоследњем месту има 11 бодова и предстоји му грчевита борба за опстанак. На Конференцији у Аранђеловцу, Смедерево је представљао Горан Јовановић секреатар клуба а Пролетер Михајловац Дејан Лукић.

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::