Финале КУП-а ФС Подунавског округа

ПЕХАР  У ВИТРИНАМА СМЕДЕРЕВА 1924

ФК ''Јасеница 2017'' - ФК ''Смедерево 1924''  1 : 5 (0 : 1)

 

Смедеревска  Паланка,  градски стадион. Гледалаца око 400. Судија: Ђорђе Јоцић (Велика Плана), Предраг Которчевић (Велика Плана) и Павле Живановић (Крњево), помоћне судије. Негован Јоцић (Велика Плана) делегат на утакмици. Стрелци: Маричић 82.минут за Јасеницу 2017, а Тапушковић 4, Левићанин 55, 75, Алентијев 64, Филиповић 81.минут за Смедерево 1924.  

Јасеница 2017: Николић, Талијан, Милосављевић, Златковић, Ђерић, И.Ђукић (Спасић), Јешић, Радовановић, Милојковић (Мићановић), Стевановић.

Смедерево 1924: Добрић, Милосављевић, Левићанин, Ранчић, Тапушковић, Митровић (Марковић), Миланковић, Јовановић (Станић), Алентијев (Филиповић), Рајковић, Перић.

 

Рано, већ у 4.минуту гости су дошли у вођство, Тапушковић је сам избио испред Николића и послао лопту у мрежу. Домаћин је могао да изједначи у 30.минуту, Ђукић је кренуо од центра побегао својим чуварима, шутирао по земљи а голман Добрић избацио лопту у поље. На другој старни Марковић је могао да повећа преднсот, погодак је спречио голман Николић.У истом минуту гостујући играч Митровић због поверде морао је да напусти, што је мало пореметило игру Смедереваца. У наставку у 53.минуту гостујући играч Рајковић погодио је пречку, одмах је уследио брз контранапад који је предводио Ђукић, он је пао у шеснаестерцу Смедерева, судија Јоцић је показао да се игра настави. После минута гости гости су повећали предност, Левићанин шаље лопту у десни горњи угао немоћног Николића. Млада екипа Јасенице посустаје са физичком спремом, Српсколигаш из Смедерева преузима теренску иницијативу и преко Алетијева повећава предност. Левићанин је у 75.минуту постигао други гол а резервиста Филиповић упутио шут у мрежу за 0:5. Част домаћина спасио је Маричић голом у 82.минуту. Пехар у трајно власништво Ивану Милосављевићу капитену Смедерева на овом сусрету, уручио је Јован Беч председник ФС Подунавског округа. Иначе овај сусрет су пратили и чланови Извршног одбора ФС Подунавског округа, Александар Богдановић заменик председника, Зоран Предојевић потпредседник, Станимир Ђуричић и Душан Милојевић чланови, као и Бојан Ђулић генерални секретар.Смедеревци такмичење настављају за КУП ФСР Западне Србије.

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::