Конференција клубова млађих категорија ФСРЗС-е

БОЈАН НИКОЛИЋ, РЕФЕРЕНТ ТАКМИЧЕЊА

ФС Браничевског округа, у Пожаревцу је био домаћин Конференције клубова млађих селекција, Подунавско – Шумадијске групе. Седницом су председавали, Синиша Брадоњић координатор такмичења млађих селекција, Милован Срећковић директор лиге и Бојан Николић нови референт такмичења. Истакнути фудбалски судија из Крагујевца на листи елитне групе обратио се присутним представницима клубова следећим речима.

- Надам се доброј сарадњи и да радимо на обострано задовољство. Од следеће такмичарске сезоне пионирска лига биће мања за два клуба, бројаће 14.екипа. Овa је најпосећенија конференција, не присуствују, код омладинске селекције представници Борца из Раље, код кадета Рудара из Стамнице и код пионира Цепелин и Петлић из Смедерева. Саветујем да се пажљиво воде жути картони да не би било кажњавања, рекао је у даху Бојан Николић.

Милован Срећковић у свом обраћању био је веома јасан.

- Други део такмичења је тежи, највише бих желео да се првенство заврши на обострано задовољство, рекао је Срећковић.

Синиша Брадоњић је похвалио рад Срећковића и рекао.

- На Извршном одбору ФСРЗС извештај Срећковића је једногласно усвојен и похваљен његов рад за први део првенства.

Почетак првенства у пионирској и кадетској лиги је 14/15.март а у омалдинској лиги 4/5.април. Прваци кадетске и омалдинске лиге улазе у Прву кадетску и омладинску лигу ФСРЗС а пинири играју бараж за апсолутног првака Запдне Србије.

Фотографија:

1.Милован Срећковић, Синиша Брадоњић и Бојан Николић на Конференцији клубова у Пожаревцу.

2.Учесници Конференције представници клубова. 

Najave

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::