Бараж: Ландол - Главаш 2 : 4

 Ландол – Главаш ( Глибовац )  2:4 ( 2:1 )

Смедеревска Паланка – Гледалаца око 500. Судија: Стефан Петровић (Ракинац ) 8 . Стрелци: Милош Јеремић 14, А.Живковић 43.минут за Ландол, а В.Тацковић 12, 90, Ђурђевић у 53 из једанаестерца и Јанићијевић  у 60.минуту за Главаш. Жути картони: Марко Јеремић, Ф.Живковић, Мирковић, Милош Јеремић, Којић, А.Живковић (Ландол), Шавељић, Илић, Милојичић (Главаш).

Ландол: Сртанисављевић 6, Ф.Живковић 6, Марко Јеремић 6, (Тодоровић - )Милош Јеремић 6,5, Којић 6,5, Мирковић 6,5, Митић 6,5, З.Николић 6,5, Милош Јеремић 6,5, В.Николић 6,5, А.Живковић 6,5.

Главаш: З.Тацковић 7,5, Марковић 7,5, Агатоновић 7 (Павловић 8), К.Тацковић 7,5, В.Тацковић 8, Илић 7,5, Шавељић 7, Милојичић 8, Јанићијевић 7,5 ( Милић - ), Спасић 7, Ђурђевић 7,5.

Играч утакмиоце: В.Тацковић (Главаш )

Главаш је први дошао у вођство, Милојичић је започео акцију, са десне стране лопта је убачена до В.Тацковића који бежи чуварима и пласира лопту у мрежу Станисављевића. После само два минта уследио је напад Ландола, лопта је са леве старне убачена пред гол, Милош Јеремић је искористио неoпрезност голмана Тацковића и послао  лопту у његову мрежу. Посустали су Глибовчани па се А.Живковић лако уписао у стрелце и  на одмор се отишло са предношћу од једног гола за екипу из Ландола. У другом делу за Главаш је заиграо Павловић, који је као на тацни правио асистенције за победу Глибовчана. У 53.минуту играчи Ландола су  зауставили лопту руком у свом казненом простору, Ђурђевић је ударац са беле тачке претворио у гол. Јанићијевића је после асистенције Павловића довео Глибовчане у вођство а такође на његово додaвање коначан резултат је поставио В.Тацковић. И Ландол је имао прилке које нису реализоване захваљујући одличним интервенцијама голмана Тацковића. У недељу 16.јуна од 17,30.минута састају се Главаш – Младост.

                                               Табела

Главаш           1          1          0          0          4:2       3

Младост         1          1          0          0          4:3       3

Ландол           2          0          0          2          5:8       0

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::