Бараж за Подунавску окружну лигу, Обилић - Бресје Супериор 1 : 2 (0 : 1)

Старо Село; Гледалаца око 200. Судије: Андрија Гојаковић (Велика Плана), Александар Говедаровић (Ракинац), Ђорђе Јоцић (Велика Плана). Делегат: Драгутин Милатовић (Велика Плана) Стрелци: Шулиејић 82.минут из једанаестерца за Обилић, а Ранковић у 15 и Сенић у 49.минуту за Бресје Супериор. Жути картони: Марјановић, Г.Живановић, Ранковић, Миланов, Марко Милошевић (Бресjе Супериор).

Обилић: Братковић, Милетић, Андрејић, Пешић, Шулејић, Станковић, Поповић, Вучићевић, Бекчић, Динић (Видић), Шестић. Тренер: Драгољуб Савић

Бресје Супериор: Милош Милошевић, Ранковић (Марко Милошевић), Г.Живановић, Митић, Марјановић, Првуловић, Првановић, Донић, Сенић (Јовановић), Миланов, Андрејић. Тренер: Драган Масимовић.

 

Судијска  тројка на  челу са Андријом  Гојаковићем  извела је  играче на  терен и почела је прва утакмица другог круга баража за  Подунавску окружну лигу. Од самог почетка сусрета играчи  Бресја Супериора кренули су жестоко, нису се штедели, добили су  чак пет опомена. Гол су постигли већ у 15.минуту, корнер са  леве стране извео је Првуловић, лопта је пала  Ранковићу  на главу који је шаље у мрежу Братковића. Домаћин се  мало консолидовао, створио је неколико шанси, Динић је имао  најзрелију, а резултат је остао непромењен. У 30.минуту домаћи играчи у свом казненон простору начинили су прекршај, судија је показао на белу тачку, ударац са једанаест метара није искористио Митић. Шутирао је у голмана Братковића, он је ударац одбио, поново је Митић притрчао, а овога пута домаћи вратар сигурно хвата лопту. У наставку после четири минута, гости су повећали резултат. Извели су по левој старни контранапад, који Марко Сенић претвара у гол. Лавовски су се борили гости, стрелац првог гола Ранковић зарадио је жути картон, Драган Максимовић тренер Бресја није хтео ниша да ризикује па је свог пожртвованог играча заменио. Играо се 82.минут, гости су у свом шеснаестерцу напаравили прекршај, а судија Гојаковић још једном досудио најстрожију казну. Ударац са беле тачке извео је штопер Шулејић и смањио резултат на 1:2. У самом финишу сусрета биле су прилике и пред једним и другим голом. Могао је сусрет да се заврши без победника, а могао је гост и убедљивије да слави. Реванш сусрет, друга утакмица игра се у среду 27.јуна на терену Бресја Супериора, када ће тачно да се зна која ће екипа од јесни да се такмичи у Подунавској окружној лиги.

Preuzmi datoteku: 

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::