Одржана Изборна и Редовна Скупштина ФС Подунавског округа

ЈОВАН БЕЧ НОВИ ПРЕДСЕДНИК  ДО 2023.ГОДИНЕ

Увод у  Изборну скупштину ФС Подунавског оруга дао је Саша Бранежац, председник у предходном сазиву. Од 27.делегата присуствовало је 24 са уредним овлашаћењима својих база. Они су  јеногласно за председника изабарали Јована Беча из Смедерева. Беч се захвалио на указаном поверењу, а потом је предложио још пет чланова извршног одбора, Александар Богдановић и Станимир Ђуричић из ФСО Велика Плана, Зоран Предојевић и Душан Милојевић из ОФС Смедеревска Паланка и Далибора Ћорлуку из ГФС Смедерево. Преостала три члана Беч ће да предложи на наредној седници Извршног одбора. У овом манадту Надзорни одбор ће да ради у саставу: Југослав Јовановић, Часлав Илић и Жељко Милановић. Усвојено је именовање заступника органа ССО судија и тренера Подунавског округа по одлукама Изборних Скупштина ССОС и ССОТ Подуанвског округа. Код тренера то је Далибор Ћорлука, а код судија Зоран Широки.

Одмах је одржана и Прва редовна седнице Скупштине за манданти период 2019—2023.година, којом је председавао нововизбрани председник Јован Беч. На почетку је усвојен записник са Треће редовне Скупштине, а потом и финансијски извештај за протеклу годину. Усвојен је финансијски план  и план и програм рада за 2019.годину.

ПРВИ ИЗВРШНИ ОДБОР

Јован Беч је одржао и први Извршни одбор, на коме је поред њега за Скупштину ФС РЗС изабаран и Зоран Предојевић из Смедеревске Паланке. За свог заменика Беч је предложио Александра Богдановића из Велике Плане, а потпредседник је Зоран Предојевић из Смедеревске Паланке. Извршни одбор је једногласно за генералног секретара изабарао Бојана Ђулића из Велике Плане.

Генерални секретар Бојан Ђулић и председник Јован Беч. Некада у истом дресу на терену данас за истим столом, на најважнијим функцијама у ФС Подунавског округа.

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::