Крстовданска пиштаљка

У Смедеревској Паланци одржани судијски тријагонале

ПОБЕДИЛЕ СУДИЈЕ  ФС БРАНИЧЕВСКОГ ОКРУГА

Судијска организација ОФС Смедеревска Паланка, била је домаћин Прве Крстовданске пиштаљке, у тријагоналу су учествовале  колеге из Подунавског и Браничевског округа. Боје својих екипа, браниле су судије од листе оштинских лига па све до савезног ранга. Утакмице су игране у прелепом сортском центру Колонија, улоге домаћина успешно су обавили Душан Милојевић председник судија Смедеревске Паланке и председник савеза Зоран Предојевић. На турниру од гостију виђени су, Станимир Траиловић председник ФС Подунавског округа, Бранко Стојаковић председник ФС Браничевског округа,  Дејан Говедаровић предсеник ФСО Велика Плана, Драгиша Јовановић истакнути фудбалски радник из Пожаревца, Мића Живадиновић из Петровца на Млави, Горан Миловановић директор суђења зоне Дунав, Милoван Марјановић директор лига млађих категорија ФСРЗС- група Дунав, Миодраг Матуновић директор Подунавске окружне лиге и други.

ОФС Смедеревска Паланка – ФС Браничевски округ 2:3

Стрелци за ОФС Смедеревска Паланака су, Милош Петровић и Зоран Предојевић , а Михајло Јовић постигао је два гола и Владимир Симић један за Браничевски округ.

ОФС Смедеревска Паланка – ФС Подунавски округ  1:7

Стрелац за ОФС Смедеревска Паланка је Марко Рашић, а за Подунавски округ, Бојан Ђулић два гола, Бојан Грковић два гола, Илија Којић, Владан Савић и Славко Рибаћ.

ФС Подунавски округ – ФС Браничевски округ 1:4

Стрелац за Подунавски округ био је Дејан Димитријевић а Владимир Симић, Ненад Симић два гола и Михајло Јовић за Браничевски округ. У свакој екипи појединац се истакао, код победника то је Владимир Симић судија А листе Подунавске зоне, у Подунавском округу Бојан Грковић и Бојан Ђулић, а код домаћина Зоран Предојевић. О свом трошку организовано је и треће полувреме, на том дружењу биле су скоро све активне судије и делегати, са свих рангова такмичења.

                                                Т а б е л а

ФС Браничевског округа     2          2          0          0          7:3       6

ФС Подунавског округа       2          1          0          1          8:5       3

ОФС См.Паланка                 2          0          0          2          3:10     0

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::