Бресје Супериор победник баража другопласираних екипа

У првом кругу баража за Подунавску окружну лигу, учествовале су другопласирене екипе, општинских/градске лиге. Језава из Смедерева представник ГФС Смедерево, Бели Орлови из Придворица, ОФС Смедеревска Планка - Јасеничка лига, Бресје Супериор из Велике Плане, другопласирани клуб ФСО Велика Плана. Играна је по једна утакмица на неутралном терену, треће екипе. Жребом је одлучено да се у 1.колу у Смедеревској Паланци, сатану Језава - Бресје Супериор. Голом Миланова у 4.минут Бресје Супериор је победиол са 1:0. Други сусрет је одигран у Раљи, Бресје Супериор - Бели Орлови 1:0. Гол за Бресје постигао је Ранковић у 68.минуту. Трећа утакмица одиграна је на терену Бресја, а састали су се Бели Орлови - Језава. Првих 45.минута припало је Језави која је на одмор отишла са вођством од 2:1. У наставку су се пробудили играчи из Придворица и забележили победу од 4:2. Голове за Беле Орлове постигли су, Трајковић 21, 90, Павловић 80, А.Радошевић у 90+2. Стрелци за Језаву били су: Стевић у 15 и Филић у 29.минуту.

 

Бресје наставља такмичење  у другом кругу  баража са  најслабије  пласираним  клубом из  Подунавске  окружне лиге, то је Обилић  из Старог  Села. Жреб је  одлучио да  се 24.јуна, прва  утакмица игра  у Старом Селу, реванш је у среду 27.јуна на терену  Бресје Супериор.

 

Драган  Мкасимовић је тренер екипе Бресје Супериор, а  пласман у  други круг баража изборили су следећи  играчи: Милош Милошевић, Драко Ранковић, Горан Живановић, Стеван Митић, Марко Марјановић, Александар Андрејић, Никола Првановић, Стефан Донић, Марко Сенић, Милан Миланов, Срђан Радосављевић, Александар Првуловић, Марко Милошевић, Ненад Панчић, Марко Јовановић, Лазар Живановић, Зоран Милосављевић. За успех заслужно је и рукводство клуба, Југослав Јовановић председник, Мирослав Радојковић и други.

 

Екипа Бресја Супериор, у лиги општинског фудбаласког савеза Велика Плана, захављујући лошем међусобном скору са Планом, припала јој је друга позиција на табели. У јесењм делу сусрета Плана је славила са 3:0, а у другом Бресје Супериор добило је утакмицу са 1:0. Плана је директно ушла у Подунавску окружну лигу, а Бресје своју шансу тражи кроз бараж.

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::