Одржан Извршни одбор ФС Подунавског округа

Седницом ИО-а ФС Подунавског округа председавао  је председник Саша Бранежац, одсутан је оправадано био Душан Милојевић, а  Бојан Ђулић, генерални  секртар је на годишњем одмору. Њега  је веома успешно заменила Оливера Тодоровић, секретар ГФС  Смедерево. Прво је усвојен записник са предходне седнице и седнице секретаријата. Усвојена је ранг листа судија Подунавске окружне лиге, најбољи је Ђорђе Јоцић из Велике Плане, Душан Стошић из Смедерева, следе Дејан Рдаојевић  из Вранова, Ђорђе Кокерић, Дарко Николић, Марко Марковић, Душан Стаменковић из Смедерева. Усвојен је предлог о додели признања најбољим поједнцима у окружној лиги. Првак је био Борац 1932 из Раље и њима су припала већина признања. Из њихових редова је најбољи играч, а то је Иван Петровић. Најбољи стрелац је Немања Лалић, голман Јовица Добрић и Александар Деспотовић тренер. Најбољи судија је Ђорђе Јоцић, а фер плеј екипа је Церовац 2013.

За дужности делегата предложени су: Саша Бранежац за Супер лигу, Горан Јовановић за Прву лигу Србије, а Јован Беч за Прву фустал лигу, сви из Смедерева. За футсал лигу ФСРЗС предложен је Жељко Милановић из Смедеревске Паланке, а за лигу жена Снежана Радојевић из Смедерева. За Српску лигу предложени су: Радоје Глишић и Зоран Младеновић из Смедерева и Златан Радојевић из Смедеревске Паланке. За листу Подунавско -Шумадисјке зоне кандидати су: Славиша Митровић, Радомир Петковић, Дејан Пјано из Смедерева, Александар Ђорђевић из Смедеревске Паланке, Живомир Михајловић, Бојан Хаџић, Негован Јоцић, Љубиша Алексић и Дејан Говедаровић из Велике Плане. Предложени су делегати за лиге млађих категорија ФСРЗС: Миодраг Матуновић, Милан Милановић, Горан Радивојевић, Снежана Радојевић, Драган Мирковић, Игор Тирнанић, Бојан Стојковић, сви из Смедерева, Жељко Милановић, Зоран Живановић, Новица Павловић, Бојан Спасојевић, сви из Смедеревске Паланке, Пантелија Николић, Ненад Маринковић, Александар Милић, Бојан Шулејић, сви из Велике Плане.

Делегати за окружну лигу: Милован Марјановић, Саша Маринковић, Жељко Пајвод, Јовица Животић, Небојша Шљукић, Милош Вуковић, Радосав Недељковић, Владан Дачић, Славомир Ђурић, Милан Ђерић, сви из ГФС Смедерево, Слободан Марковић, Родољуб Тошић, Тодор Котлајић, Владан Дражић, Милан Бркић, Милош Ђурђевић, Жељко Милановић, Жељко Ђокић, Небојша Миленковић, сви из ОФС Смедеревска Паланка, Златан Лекић, Првослав Трунић, Јован Павковић, Драгутин Милатовић, Александар Јовановић, Љубисав Радосављевић сви из ФСО Велика Плана.

За судијске листе предлози су следећи: Зоран Широки из Смедерева за ''А'' листу Супер лиге, Небојша Маринковић из Смедерева за Прву лигу футсала, Дејан Грујић из Смедеревске Паланке и Дарко Павловић из Смедерева за Трећу футсал лигу.

За А листу Српске лиге Запад предложени су овим редом:

1.Милош Петровић, Смедеревска Паланка

2.Грковић  Бојан, Велика Плана

3.Дејан Димитријевић, Смедерево, нов на листи

4.Никола Дражић, Смедеревска Паланка, нов на листи

Српска лига Запад ''Б'' листа:

1.Младен Красић,Смедеревска Паланка

2.Гојаковић Андрија, Велика Плана

3.Александар Говедаровић, Велика Плана

4.Владан Савић, Смедерево, нов на листи

5.Данијел  Милутиновић, Смедеревска Паланка, нов  на листи

''Подунавско - Шумадијска'' зона, А листа:

1.Илија Којић, Смедерево

2.Стефан Ђукић, Смедерево

3.Марко Милтиновић, Смедеревска Паланка

4.Стефан Петровић, Велика Плана

5.Михајло Пантовић, Смедерево

6.Предраг Которчевић, Велика Плана

7.Дејан Радојевић, Смедерево, нов на листи

8.Ђорђе Јоцић, Велика Плана, нов на листи

9.Драко Николић, Смедерево, нов на листи

''Подунавско - Шумадијска'' зона, Б листа:

1.Михајло Симић, Смедерево

2.Урош Ристић, Велика Плана

3.Милош Денић, Смедерево

4.Душан Стаменковић, Смедерево, нов на листи

5.Марко Марковић, Смедерево, нов на листи

Судија за Подунавску окружну лигу: Душан Стошић, Ивица Трајковић, Милош Аковић, Ђорђе Кокерић, Стефан Стојковић, Мирослав Марковић, Немања Ђорић, Андрија Стојковић, Милија Јовановић, Срђан Фаркаш, Марко Ђорђевић, Дејана Драгомировић, Катарина Михаиловић, сви из Смедерева, Реља Ђорђевић, Жељко Тадић, Владимр Балшић сви из Смедеревске Паланке, Славко Рибаћ, Павле Живановић, Никола Митић, Стефан Рашић сви из Велике Плане. Нове судије на листи су, Страхиња Видић, Јован Адамовић, Милош Ћирковић, Сретко Станковић, сви из Велике Плане, Алекандар Радовановић, Лука Јовановић, Никола Шакић, Александар Станић, Милан Миловановић, сви из Смедерева.

Такмичење у Подунавској окружној лиги за сениоре стартује 18/19.августа, нема ванредних кола и завршава се 24/25.новембра, а млађе селкције почињу 01/02.септембра.Утврђени су састави лига у свим селекцијама, а потом су именовани и комесари. Негован Јоцић из Велике Плане је комесар за суђење, Новица Павловић из Смедеревске Паланке за такмичење, Милан Пајић из Смедерева је дисциплински судија, а Дејан Димитријевић из Смедерева је директор лига млађих категорија. Конференција клубова заказана је за 2.август у Смедереву, семинар службених лица 12.августа. Трошковник савеза се није мењао, клубови дужници своје обавезе морају да измире до почетка првенства, а судије до семинара.

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::