Радинчани остали у округу

Млади радник 1940 (Радинац) – Младост (Ново Село) 2:1 ( 1:1 )

Смедеревска Паланка – Градски стадион. Гледалаца око 400. Судија: Срђан Димитријевић ( Крагујевац ) 6. Стрелци: Бужиган 10, Симић 69.минут за Млади радник, а С.Стојановић 18.минут за Младост. Жути картони: Ристић (Млади радник 1940), Ивановић, Тасић, А.Савић (Младост). Црвени картон: Ивановић (Младост) .

Млади радник 1940: Т.Марковић 7,5, Максимовић 7, Ристић 7, Стојмановски 7, Ђурић 7, Седларевић 7 (Симић 7), М.Марковић 7, Крујезин 6,5 (Станковић 7), Павловић 7, Николић 7,5 (Јовановић -), Бужиган 7,5.

Младост: А.Савић 7, Милисављевић 6,5, Цветковић 6,5, Максимовић 6,5, С.Стојановић 7, Ивановић 6,5, Веселиновић 6,5, Веселиновић 6,5, С.Савић 6,5 (Спасић 6,5) Вулић 6,5, Тасић 6,5, Л.Стојановић 6,5.

Играч утакмице: Бужиган ( Млади радник 1940)

Само  један сусрет на неутралном терену за Подунавску окружну лигу. Састали су се Млади радник 1940 из Радинца, екипа изнад црте у окружној лиги и Младост из Новог Села победник другоплсираних екипа општинских и градске лиге. Радинчани су у 10.минуту дошли у вођство, акција по левој страни, лопта убачена на шеснаестерац до Бужигана, који снажно шутира и погађа десну стативу, лопта се одбила удара у леву и завршава у мрежи Савића. После осам минта изједаначење, слободан ударац је извео С.Стојановић, лопта је преварила Марковића и нашла се у његовој мрежи и са тим резултатом се отишло на одмор. У наставку велика киша и грмљавина, па је после 17.минута судија прекинуо сусрет и на десет минта посло играче у свлачионицу. Након паузе Новоселци су преко Вулића имали прилку за гол. На другој страни резервиста Симић је у 69.минуту по клизавом терену, био најприсебнији и послао лопту у мрежу Савића. До краја сусрета киша грмљавина и у финишу сусрета Младост остаје без капитена Ивановића, зарадио је у 88.минут други жути картон па је морао у свлачионицу. Минималном али заслуженом  победом Млади радник је задржаоа статус члана Подунавске окружне лиге.

 

Najave

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::