Бараж за Подунавски округ - други круг

Бресје Супериор - Обилић 2 : 1 (0 : 0)

Велика Плана; Гледалаца око 200. Судије: Александар Говедаровић (Ракинац), Андрија Гојаковић (Велика Плана), Ђорђе Јоцић (Велика Плана). Стрелци: Сенић 63 и 86.минут за Бресје Супериор, Николић 86.минут за Обилић.

Жути картони: Марјановић, Радосављевић, Митић (Бресје Супериор), Станковић, Поповић (Обилић)

БРЕСЈЕ СУПЕРИОР: Милош Милшевић, Г.Живановић,  Марко Милошевић (Радисављевић), Митић, Марјановић, Првуловић, Првановић (Милосављевић), Донић, Сенић, Миланов (Јовановић), Андрејић.

ОБИЛИЋ: Братковић, Андрејић, Станковић, Пешић, Шујелић, Вучићевић, Поповић, Шестић, Бекчић, Димић (Доганџић), Николић

Играч утакмице: Сенић (Бресје Супериор) .

Фудбалски  клуб Бресје Супериор из  предграђа Велике Плане, после годину дана паузе, враћа се у  Подунавску  окружну лигу. У другом кругу баража за три дана одиграли су две утакмице са Обилићем из Старог Села и обе победили са по 2:1. У другој утакмици пред својим навијачима, првих 45.минута завршено је без победника, а што није било голова заслуге припадају Братковићу, чувару мреже Обилића. Прву иделну прилику за домаћина у 20.минуту имао је Првановић, његов шут Братковић је зауставио парадом. После осам минута исти играч је са око 20.метара шутирао а Братковић избацио лопту у корнер. И Адрејићев шут је завршио у корнеру. Наставак сусрета је почео са јаком кишом, лопта није могла да се контролише, Сенићев шут у 50.минуту голман је зауставио парадом. Гости су имали идеалну прилику, Шестић је шутирао повише пречке. После четири минута идеална прилка за Миланова и овога пута голман је спречио погодак. Први гол је био у 63.минуту, Сенић је побегао чуварима снажно шутирао по земљи и лопта се нашла у мрежи Братковића. Гости се нису предавали, па је Николић у 76.минуту избио сам испред Милошевића и послао лопту у његову мрежу. У финишу сусрета домаћин је постигао гол преко млађаног Сенића, предходно је голман Братковић снажн шут одбио, деветка домаћих је притрчала и послала је у мрежу. Повратак у округ, фудбалери и руководство скромно су прославили, брзо је организовано ''треће полувреме''.

 

КОНАЧАН САСТАВ  ПОДУНАВСКЕ ОКРУЖНЕ ЛИГЕ:

1. Млади радник (Радинац)

2. Слобода (Липе)

3. Црвена звезда (Суводол)

4. Полет (Трновче)

5. Осипаоница

6. Подунавац (Удовице)

7. Церовац 2013

8. Шумадија (Азања)

9. Слога (Милошевац)

10. Победа (Голобок)

11. САСК (Сараорци)

12. Пролетер 1947 (Враново)

13. Бресје Супериор (Велика Плана)

14. Слога (Лугавчина)

15. Плана (Велика Плана)

16. Железничар Кусадак

Najave

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::