Конфренеција клубова Подунавско - Шумадијске зоне

НАСТАВАК ПРВЕНСТВА 14/15.МАРТА

Конференцију клубова Подунавско-шумадисјке зоне чији је домаћин био фудбалски клуб ВГСК у Великом Градишту, отворио је и председавао Небојша Митровић њен председник, иначе представник Звижда из Кучева. У раду су учествовали, Милојко Симић комесар за суђење, Зоран Јaнковић дисциплински судија, Часлав Лукић координатор свих зона, Бранко Стојаковић и Раде Поповић, председник и генерални секретар ФСРЗС и Ненад Курчубић референт такмичења. Због обавеза оправдано је био одсутан Јован Беч комесар за такмичење. Изостали су представници, Младог борца из Великог Орашја и Рудара из Стамнице. Пре усвајања извештаја за први део такмичења прво је говорио Милојко Симић комесар за суђење.

- Није било проблема у јесењем делу такмичења, тако очекујем и пролеће и ако је оно мало напетије. За овај ранг имамо квалитетне судије и саветујм вам да не тражите судије са виших листа. Никоме нећу да испуним жељу да тражи одређене судије, али хоћу да уважим ако неког не желите, рекао је Милојко Симић.

Потом се обратио и Зоран Јанковић дисциплински судија, који је истакао.

- За исте прекршаје биле су исте казне, пролеће је борбеније, саветујем вам да не правите проблеме и да без потребе будете кажњавани, рекао је Зоран Јанковић.

Часлав Лукић координатор свих зона и задужен за безбедност у савезу, рекао је да није било утакмица високог ризика, а говорио је и о ангажовању редара и агнција које врше обезбеђење на утакмицама.

Радиша Ранковић секретар Партизана из Даросаве, осврнуо се на присутност медецинског особља на утакмицама. И председник Стојаковић и генерални секретар Поповић најавили су оштрију контролу и санкције за клубове који не буду имали медецинско особље на утакмицама. Поповић је  најавио да ће по звршетку наредног првенства зонске лиге да се поново врате на 14.клубова.

Иначе наставак овог првенства предвиђен је за 14/15.март до 6.јуна, уз два ванредна кола, 23 се игра 29.априла и 28 заказано за 27.мај.Није лако радити у фудбалу, председник Стојаковић се захвалио свим присутим представницима на одвојеном времену и доласку у Велико Градиште, са жељом да се поново виде на јесен када креће нова борба за бодове.

Фотографија:

1.Радно председништво Конференције: Часлав Лукић, Зоран Јанковић, Бранко Стојаковић, Небојша Митровић, Раде Поповић, Милојко Симић и Томислав Ивановић председник ФС Браничевског округа.

2.Учесници Конференције представници клубова.

Preuzmi datoteku: 

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::