Одржан Извршни одбор ФС Подунавског округа

ЈАСЕНИЦА, ЧЛАН ПОДУНАВСКЕ ОКРУЖНЕ ЛИГЕ

Пре Конференције клубова одржан је Извршни одбор, изостали су: Александар Богдановић из Велике Плане и Душан Милојевић из Смедеревске Паланке. Утврђени су састави лига за наредно првенство, а било је два писмена захтева. Фудбалски клуб Плана из Велике Плане обратио се следећим текстом: Морамо да Вас обавестимо да смо приморани да одустанемо од такмичења, разлог, недостатак финансијских средстава.

Други Захтев упитио је фудбалски клуб Јасеница 2017 из Смедеревске Паланке: Молимо руководство ФС Подунавског округа, да нађе решење да се ФК Јасеница укључи у такмичење Подунавске окружне лиге. Фудбалски терени, свлачионице, остали пратећи објекти су у одличном стању. Клуб има преко 100. регистрованих играча, три млађе селекције које се такмиче у лигама ФСРЗС, као и школу фудбала, око 50 малишана од седам до десет година.

Јован Беч, је пре гласање прокоменстарисао ова два захтева и дао предлог за састав лиге за нову такмичарску сезону.

На почетку могу да Вас обавестим да је одлуком секретаријата ФСРЗС Пролетер Михајловац задржао статус Српсколигаша, а да је Полет из Трновча као другопласирана екипа нашег округа постала члан Подунавско-шумадисјке зоне. Са жаљењем прихватам захтев Плане да одустаје од такмичења, а са друге стране драго ми је што се покреће фудбал у Смедеревској Паланци, да имају одличне услове и велики број младих играча. Извршни одбор треба да донесе одлуку за чланство у окружној лиги за три  клуба. То су Слога из Милошевца која је била потиснут клуб за испадање из лиге, Младост из Новог Села поражена екипа у баражу и Јасеница из Смедеревске Паланке, због интереса фудбала, рекао је Беч.

Предлог је прихваћен једногласно, а потом је прихваћен и предлог Звездана Врбановића, председника ГФС Смедерево, да се на листи делегата окружне лиге испред спортских радника нађу, Радосав Недељковић, Миша Ивковић, Зоран Вранковић, Александар Ристић и Драган Мирковић.

Najave

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::