Vesti

Fudbalski savez Podunavskog okruga poziva zainteresovane da se prijave radi sticanja zvanja "Nacionalna C licenca". 
ЧЕТРНАЕСТ СУДИЈА НИЈЕ ДОШЛО НА ПРОВЕРИ
Drugi seminar službenih lica Podunavske okružne fudbalske lige, održaće se u četvrtak 05.septembra 2019.godine u Smederevu sa početkom: - sudije u 17,00 čas. - delegati u 18,00 čas. Seminar će se održati u PRES sali sportskog centra Smederevo i na trim stazi u Tvrđavi.
У прилогу се налази Правилник о начину обављања организованог превоза деце.
У прилогу се налази тумачење члана 81 става 6, 7 и 8 Пропозиција ПОФЛ-е и примене дисциплинске мере у вези присуства тренера на утакмици.
Licenciranje trenera Podunavske okružne fudbalske lige za takmičarsku 2019/2020.godinu, obaviće se: - u četvrtak 15.08. u vremenu od 10 do 12 h u kancelariji FS Podunavskog okruga u Smederevu - u ponedeljak, utorak, sredu i petak u vremenu od 10 do 13 h u kancelariji FSO Velika Plana u Velikoj Plani.
ЈАСЕНИЦА, ЧЛАН ПОДУНАВСКЕ ОКРУЖНЕ ЛИГЕ
Konferencija klubova POFL-e i liga mlađih kategorija FS Podunavskog okruga, održaće se 01.avgusta 2019.godine (četvrtak), sa početkom u 19 časova u velikoj sali gradske uprave Smederevo u Smederevu, ulica Omladinska br.1 (kod autobuske stanice) Materijali su poslati poštom, a nalaze se i u prilogu obaveštenja.
УСВОЈЕНЕ И ПРЕДЛОЖЕНЕ ЛИСТЕ ЗА ЈЕСЕЊИ ДЕО ПРВЕНСТВА

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::