Семинар сл.лица ПОФЛ-е

Поштовани,

Пролећни семинар службених лица (судија и делегата) Подунавске окружне фудбалске лиге одржаће се у недељу 06.марта 2022.године у Смедереву.

План и програм семинара је у прилогу.

- за делегате:

који су обаљали дужност у јесењем делу, поред присуства потребно је извршити уплату чланарине за семинар у износу од 2.000,00 динара. Лекраски преглед није потребан.

Делегати који су на листи, а нису обављали дужност током јесењег дела првенства (обележени црвеном бојом у документу: Предлог листе службених лица) поред присуства потребно је извршити уплату чланарине за семинар у износу од 2.000,00 динара, урадити и доставити офтамолошки преглед као и упитник са јмбг-ом и е-mail адресом како би се отворио налог у Комету.

- за судије:

које су обаљале дужност у јесењем делу, поред присуства потребно је извршити уплату чланарине за семинар у износу од 2.000,00 динара и урадити и доставити интернистички преглед. Офтамолошки преглед није потребан.

Судије које су на листи, а нису обављали дужност током јесењег дела првенства (обележени црвеном бојом у документу: Предлог листе службених лица) поред присуства потребно је извршити уплату чланарине за семинар у износу од 2.000,00 динара, урадити и доставити интернистички и офтамолошки преглед као и упитник са јмбг-ом и е-mail адресом како би се отворио налог у Комету.

ФС Подунавског округа

Бојан Ђулић, ген.секретар

Zanimljivosti

Da li mislite da je FS Podunavskog okruga potreban web sajt::